«Ці страшилки не зовсім відповідають дійсності», – новий очільник поліції Тернопільщини про свою жорсткість

Опубліковано в Життя краю 28.06.2023

Учора в Головному управлінні Нацполіції в Тернопільській області представили нового очільника.

Ним став 42-річний Сергій Зюбаненко з Полтавщини. До призначення на Тернопільщину Зюбаненко обіймав посаду начальника управління внутрішньої безпеки поліції Волині.

На новій посаді Зюбаненко вже встиг змінити графік роботи – робочий день в управлінні починається не 9:00 ранку, а з 8:00. Окрім цього, суботу він також зробив робочим днем.

Відповідаючи на питання журналістів, Зюбаненко зауважив, що не боїться негативу з боку підлеглих. Він вважає, що такі зміни матимуть хороший результат.

– Я більше боюся негативу з боку громадян, яким ми маємо служити. Зрозуміло, що поліцейські – також громадяни, але вони приймали присягу. До того ж, у нас йде війна, зазначив Сергій Зюбаненко.

«Я тут не для того, щоб створити людям якісь незручності»

У Тернополі подейкують, що  Зюбаненко – жорсткий керівник, втім головний поліцейській області такі чутки про себе спростовує.

– Ті страшилки, які ходять, вони не зовсім відповідають дійсності. Я жорсткий до самого себе. Якщо я вимагаю в себе, то, звісно, що я вимагаю більше і від підлеглих. На попередніх посадах це давало результат, це апробований механізм. Я тут не для того, щоб створити людям якісь незручності створити, а для того, щоб швидко вникнути в ситуацію області, – наголосив Зюбаненко.

Також він додав, що будуть, ймовірно, довші чи незаплановані наради.

– Не підлеглі, не працівники поліції сидять тут до 10-ої години вечора, а я. Я можу дозволити собі затримати свого заступника, начальників структурних підрозділів. Вони по вертикалі мають створити такі умови для підлеглих, щоб вони встигали все робити в робочий час. Я не фанат того, щоб люди сиділи до ночі і працювали. Я розумію, що є побутові, сімейні питання. Я така ж сама людина. Щоб я швидше вник, у нас можуть бути довші наради чи незаплановані, розповів Сергій Зюбаненко.

«Хто не задоволений – в нас є інші професії»

Що стосується суботи, очільник обласної поліції підкреслив, що в українських воїнів зараз немає вихідних.

– Вибачте, на фронті ж немає суботи, неділі, так?! То чому мають поліцейські більше відпочивати і менше приділяти уваги роботі? Коли я буду задоволений тими процесами, які відбуваються, тоді будемо змінювати графік. Поліцейські будуть раді, коли бачитимуть результат своїй роботи. Хто не задоволений – будь ласка, в нас є інші професії. Тільки результат покаже, чи правильний це підхід, чи ні, – підсумував Зюбаненко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.