Тернопільський козак підкорив Америку

Опубліковано в Життя краю 18.03.2016

За отримав подарунок і в Україні.

Чемпіона серед бодібілдерів Олега Кривого привітав із визначною перемогою заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Юрик.

Нагадаємо, на престижному турнірі "Арнольд Классік", який нещодавно відбувся в Америці, тернополянин зайняв почесне перше місце серед бодібілдерів-любителів.

«Ви продемонстрували усьому світу наскільки українці сильна нація, — зазначив Юрій Юрик. — Для нас зараз важливо здобувати перемогу на всіх без винятку фронтах. Тож дякую вам за вашу наполегливу працю. За те, що популяризуєте наш край та Україну на міжнародному рівні».

В знак підтримки, вдячності, а також мотивації на подальші досягнення Олегові подарували цінний подарунок. У свою чергу атлет-переможець подякував, що в такий нелегкий для України час представники місцевої влади зацікавлені у розвитку спорту.

«Олег міг здобути перемогу в абсолютному заліку, тобто стати кращим з кращих, — переконаний директор Департаменту у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту ТОДА Віктор Мацикур. — Виявляється, що до абсолютної перемоги йому забракло всього лиш одного голосу».

 

До слова, спортивні фахівці називають Олега Кривого відкриттям року. Окрім вищевказаної нагороди, тернополянин володіє й іншими престижними нагородами: Абсолютний чемпіон Європи IFBB 2015 року, чемпіон України 2014 року, переможець Кубка Києва 2015 року, Майстер спорту міжнародного класу України. Абсолютний чемпіон України 2015 року.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.