З нагоди Дня Європи у Тернополі просто неба провели спортивно-розважальний захід для дітей (фото, відео)

Опубліковано в Життя краю 12.05.2022
З нагоди відзначення Дня Європи 10 травня у Тернополі на майданчику біля загальноосвітньої школи №28 відбувся спортивно-розважальний захід «#миEUКРАЇНА».
 
Участь у ньому взяли понад дві сотні дітей. Організували дійство Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення, волонтерський центр «Платформа єдності», Тернопільська міська рада, ресторан «Оскар». Пригощали малечу у кав’ярні  Seven coffe.
 
– Ми регулярно організовуємо заходи для дітей у ресторані «Оскар». Цього разу вирішили змінити формат. Надворі вже тепло, сонячно, тому дітям варто більше часу проводити на свіжому повітрі. Для них ми організували таке дійство, аби відволікти від невтішних новин,  розповів голова благодійної організації «Платформа єдності» Тарас Серетний.
 
Підтримують такі заходи і місцеві підприємці. Привозять учасникам безкоштовні смаколики – морозиво, піцу, солодку вату і не тільки.
– Діти зараз нерозлучні з гаджетами. Ми вирішили показати їм, що спорт – цікавіше, аніж комп’ютери та телефони. Сьогодні ми спостерігали за тим, як малеча раділа та сміялася, а отже наша робота недаремна, свято вдалося!  підкреслив підприємець Павло Коломієць.
 
Директорка Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Вікторія Безгубенко-Гнатишин каже, такі заходи зараз проводять регулярно. Долучитися можуть усі охочі. Попередньо необхідно зареєструватися.
 
– Для маленьких тернополян та гостей міста, які проживають у Тернополі, сьогодні було проведено спортивні естафети, клас зі східних єдиноборств, також була баскетбольна локація та творча стіна подяки для Країн Європи, на якій дітки мали можливість щось намалювати або написати слова вдячності,  поділилася Вікторія Безгубенко-Гнатишин.
 
Організатори планують провести ще два таких свята для місцевих діток і тих, хто приїхав у файне місто із інших регіонів.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.