“Після свят збільшилась кількість хворих на COVID-19”, – тернопільський епідеміолог

Опубліковано в Життя краю 10.01.2022

Протягом першого тижня 2022-го року рівень захворюваності на коронавірус в області зріс.

Про це повідомила завідувач відділу епіддосліджень (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань ДУ "Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України" Світлана Маціпура.

У порівнянні з останнім тижнем минулого року у перші сім днів нового року рівень захворюваності зріс на  35%. Зокрема, збільшилась кількість хворих серед дітей, медиків та працівників сфери освіти, – каже Світлана Маціпура. – Так, за минулий тиждень було зареєстровано 66 випадків коронавірусу в дітей (у останній тиждень 2021-го зафіксовано 51), 30 випадків  серед медиків (наприкінці 2021-го 16 випадків) і 36 випадків серед працівників освіти (в останній тиждень 2021-го було зафіксовано 20 випадків).

Найбільше хворих за перший тиждень року зафіксовано у колишніх Тернопільському та Бережанському районах. Загалом є 7 територій, які перевищують середньо-обласний інтенсивний показник.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.