За тиждень на Тернопільщині від коронавірусу померло 45 осіб, одна людина була вакцинована, – епідеміолог

Опубліковано в Життя краю 29.11.2021

На Тернопільщині ситуація з коронавірусом продовжує покращуватися, але, на жаль, минулого тижня недуга забрала життя 45-ти людей.

Про це розповів генеральний директор з досліджень біологічних факторів, лікар епідеміолог ДУ «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України» Володимир Паничев.

– Тиждень ми завершили з тими тенденціями, які прогнозували. Так, зменшилася середньоденна кількість хворих; людей, що помирають; коефіцієнти виявлення; показники інцидентності. Тенденція до покращення ситуації продовжується, – зазначив Володимир Паничев.

Також він повідомив, що з 45-ти людей, які померли від коронавірусу, одна людина була щеплена.

– Ми завершили тиждень з показником середньої летальності щоденної 6,2. Такі показники є набагато меншими у порівнянні з тими, які були на рівні пікової захворюваності, але це доволі багато. За тиждень, що минув, померло 45 осіб. Це – люди старшого віку, переважно невакциновані. Ми зареєстрували за тиждень одну смерть людини, яка була щеплена, про це свідчить документ, розповів Володимир Паничев.  

Епідеміолог наголосив на тому, що показники області кращі за загальноукраїнські як за рівнем захворюваності, так і за рівнем летальності.

Фото: з відкритих джерел 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.