Тернополяни, готуйтесь позмагатись в новорічному конкурсі

Опубліковано в Життя краю 23.11.2016

Адже з 1 грудня по 15 січня в Тернополі проводитиметься міське змагання "Феєрія новорічного міста", повідомляють в міській раді.

В рамках проведення конкурсу є три різні номінації, в яких зможуть позмагатись як тернополяни, так і підприємства чи організації. Так, в «Зеленій Модниці» переможе той, хто найкраще оформить ялинку. В номінації «Настрій дарований серцем» потрібно якомога краще оформити в новорічно-різдвяному стилі подвір’я та оселю, а в «Карнавалі прикрас» оцінюватимуть найкраще оформлення вітрин.

"Заявки на участь в конкурсі приймаються до 25 грудня 2016 року:

 

  1. у номінації «Карнавал прикрас» - в управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Тернопільської міської ради за адресою м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, тел. 40-41-37, 40-41-38
  2. у номінації «Зелена модниця» та «Настрій дарований серцем» - в управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, тел.25-49-34, 52-58-48", - повідомляють в міській раді.

Вже в січні наступного року будуть оголошені переможці, які отримають не лише подяки, а й грошові винагороди. Щоправда про розмір останніх поки не повідомляли.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.