Відомо, скільки коштуватиме різдвяна торгова площа в Тернополі

Опубліковано в Життя краю 16.11.2016

На період відзначення зимових свят в Тернополі оголошується відкритий конкурс на оренду торгових площ, які запрацюють з першого грудня на Театральному майдані, повідомляють в міській раді.

Відтак, тернополяни можуть подавати свої заявки до 24 листопада цього року. Вони прийматимуться в КП «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя», що знаходиться за адресою вулиця Грушевського, 2. Телефон для довідок: 520720, 0980981303. Також, приймаються заявки на розміщення атракціонів на договірних умовах (у спеціально відведеній зоні для атракціонів).

Для оренди будуть запропоновані три типи локацій, вартість яких залежатиме від того, що продаватимуть тернополяни. Так, для підприємців, які під час новорічно-різдвяних свят планують торгувати сувенірами та не харчовими товарами вартість за площу становитиме 7 тисяч гривень. А от для тих, хто планує продавати окрім сувенірів ще й їжу та безалкогольні напої - вартість оренди складе 10 тисяч гривень. На 5 тисяч збільшиться орендна ставка, якщо на торговій площі окрім сувенірів та їжі пропонуватимуться і алкогольні напої (глінтвейн, грот, вино, наливки, настоянки, лікери, пиво). Загальна вартість в період святкувань за такий тип локації складе 15 тисяч гривень.

Разом з тим, в міській раді повідомляють: для оренди торгової площі є обов'язковим дотримання і відповідність певних  вимог. Зокрема, тернополяни повинні бути зареєстрованими приватними підприємцями або ж юридичними особами, а залучені для роботи на святкових торговельних площах працівники - офіційно оформленими. Також, 60 % асортименту повинне бути місцевого або національного виробництва.

Крім того, потрібно буде відшкодувати витрати організатору за електроенергію, охорону, прибирання та неухильно виконувати умови укладеної угоди.

Фото: з вільних джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.