Голова Тернопільської ОДА вдруге захворів на коронавірус

Опубліковано в Життя краю 10.01.2021

Очільник Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш повторно захворів на коронавірус.

Про це на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС повідомив перший заступник голови Тернопільської ОДА Ігор Дем’янчук.

— Двічі в одну річ не ввійдеш — це не про коронавірус. Всі ці дні, коли проходили святкові заходи Володимир Любомирович перебував на роботі. Сьогодні, нажаль, ми маємо вже підтверджену інформацію про те, що у нього позитивний тест на COVID-19. Він інфікувався повторно, — інформує  Ігор Дем’янчук. — Це ще раз повинно нас всіх застерегти. Хвороба не відступає. Сьогодні, я хочу побажати йому найшвидшого одужання, а населення закликаю дотримуватися карантинних заходів.

Крім того, цю інформацію голова Тернопільської ОДА підтвердив на власній сторінці у соціальній мережі.

—Не думав, що це повториться. Але сьогодні знову отримав позитивний тест на COVID. Тепер у мене точно нема сумнівів, що інфікуватися можна повторно, — пише Володимир Труш. — Попереднього разу хворобу переніс важко. З власного досвіду знаю, що це не жарти і не вигадки. Це більш, ніж серйозно.

Нагадаємо, що минулого разу COVID-19 у очільника обласної державної адміністрації виявили ще у серпні 2020 року.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.