Тернополянка вразила неймовірною схожістю з королевою Великої Британії

Опубліковано в Життя краю 24.12.2020

У свої 68 років тернополянка Марія Іванівна Білоус як дві краплі води схожа з королевою Великої Британії Єлизаветою II.

Цю схожість жінок тернополяни могли помітити під час презентації колекції капелюшків, створених за світлинами королеви Єлизавети II місцевою майстринею Оксаною Чмиленко.

Для заходу пані Марія повністю перевтілилася в королеву Англії, примірявши стиль одягу та аксесуари, яким надає перевагу Єлизавета II.

Тернополянка зізнається, про схожість з Її Величністю дізналася випадково.

– Ніколи не думала, що  схожа на англійську королеву. Це підмітили абсолютно випадково. Під час підготовки до показу дизайнер капелюшків Оксана Чмиленко опублікувала фото, на якому була інша жінка у образі Єлизавети. Фотографію побачила моя невістка і надіслала пані Оксані мою. Тоді дизайнер вирішила, що я більш схожа, – розповідає Марія Іванівна.

Жінка каже, що в ролі Єлизавети почувається незвично.

– Почуваюся трохи незвично, наче переступила на щабель вище, – говорить Марія Білоус.

За словами пані Марії,  попри зовнішність, вона вважає, що вони з королевою зовсім різні.

– Ніколи не цікавилася життям королеви. Чесно кажучи, я зовсім проста жінка і взагалі не люблю надмірної розкоші, розповідає пані Марія. – Мені подобається творчість та робота на дачі.

Образ Єлизавети II приміряла для презентації капелюшків, адже цей захід їй близький, – каже вона.

– Колись працювала на трикотажній фабриці, швеєю й сама люблю щось робити своїми руками. Раніше я в’язала, шила, тому ця акція для мене є цікавою, – каже жінка.

До слова, капелюшки, які було представлено під час презентації, продаватимуть на онлайн-аукціоні, щоб купити монітор пацієнта у реанімацію Тернопільської обласної дитячої лікарні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.