Представників органів місцевого самоврядування Тернопільщини привітали з нагоди професійного свята (фоторепортаж)

Опубліковано в Життя краю 07.12.2020
З нагоди Дня місцевого самоврядування, який в Україні відзначають сьогодні, 7 грудня, голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко та очільник облдержадміністрації Володимир Труш нагородили відзнаками та цінними подарунками представників місцевого самоврядування.
 
– Місцеве самоврядування завжди посідало вагоме місце в українських традиціях. Підтвердженням цього було і народне віче, і Магдебурзьке право. Прагнення самостійно керувати своїм життям передавалося з покоління в покоління. Органи місцевого самоврядування продовжують відігравати особливу роль у самобутності громадян. В умовах децентралізації на нас, колеги, покладається особлива місія. Спільними зусиллями ми повинні покращувати добробут жителів Тернопільщини. Тож бажаю вам здоров’я, міцності духу, виважених рішень на благо і процвітання Тернопільського краю,  зазначив Михайло Головко.
 
Також у рамках урочистостей голова Тернопільської ОДА Володимир Труш привітав Михайла Головка із обранням його на посаду голови обласної ради. Зі свого боку Михайло Головко висловив сподівання, що і Тернопільська обласна рада, і Тернопільська обласна державна адміністрація спільно працюватимуть у напрямку розвитку області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.