«Подаруй дитині свято»: на Тернопільщині небайдужі люди здійснюють дитячі мрії

Опубліковано в Життя краю 20.11.2020

У Збаражі працівники центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організували благодійну акцію «Подаруй дитині свято».

Щодня організатори публікують у мережі листи діток з інвалідністю до Святого Миколая, а небайдужі люди можуть допомогти втілити ці побажання у життя.

Для цього про своє бажання придбати подарунок потрібно повідомити під дописом з листом та принести підписані дарунки в Збаразький районний центр соціальних служб.

— Наближається чудове зимове свято, яке з нетерпінням чекають усі діти — День Святителя Миколая Чудотворця. До цього свята всі дітки сподіваються отримати подарунки. Напередодні вони пишуть листи до Святого зі своїми побажаннями і проханнями. Я публікую ці листи у себе на сторінці, а всі Помічники Миколая можуть долучатися до здійснення бажання маленьких сердечок, — каже організаторка акції  Руслана Боднар. — Листи онлайн ми публікуємо вперше. Раніше ми вже проводили схожі благодійні акції.  Це завжди позитивний досвід та результати для родин, які потребують допомоги. Сподіваємося, що так буде і цього разу.

Наразі вже опубліковано 11 листів до Святого. До втілення деяких з них вже долучилися містяни та мешканці районів.

Триватиме акція до 15 грудня.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.