На Тернопільщині 2021-й стане роком ремонту мостів

Опубліковано в Життя краю 12.11.2020

На Тернопільщині стартує капітальний ремонт аварійного мосту у селі Струсів Теребовлянського району, який не ремонтували пів століття.

Про хід робіт на пресконференції у Тернопільському прес-клубі розповів керівник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Микола Довгошия.

У зв’язку з ремонтом проїзд автошляхом Н-18 у селі Струсів для великогабаритного транспорту буде закрито. Об’їзд місця ремонту здійснюватиметься автошляхом М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. Окрім цього, підрядна організація влаштує через ріку тимчасовий переїзд для мешканців села.

– Міст у  жахливому стані. В понеділок підписано договір і з переможцем торгів. Відремонтувати міст планували ще минулого року, однак практично 7 місяців з різних причин не відбувалися торги. Наразі одна з балок трісла, а тому прийнято рішення про обмеження руху через міст. У зв’язку з ремонтними роботами він буде перекритий повністю, – розповідає Микола Довгошия. – Через те, що торги п’ять разів не відбувалися, терміни виконання змістилися до кінця наступного року, однак ми плануємо завершити ремонт до середини 2021 року. Відкриємо проїзд разом з ремонтом дороги на Івано-Франківськ.

Також очільник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області підкреслив, що наступний рік буде роком мостів.

– На наступні роки заплановано багато ремонтів мостів. Наша область буде в лідерах. Наразі обстежено чимало мостових споруд. Їх будемо відновлювати як під час ремонту доріг, так і окремими об’єктами, додав Микола Довгошия.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.