Голова Тернопільської обласної ради достроково склав повноваження

Опубліковано в Життя краю 11.11.2020

Дев’яте пленарне засідання чотирнадцятої сесії Тернопільської обласної ради відбулося сьогодні, 11 листопада.

На завершення шляхом таємного голосування депутати підтримали особисту заяву Віктора Овчарука про дострокове складання повноважень ним голови Тернопільської обласної ради шостого скликання.

Віктор Вікторович подякував депутатському корпусу за довіру та 5 років плідної співпраці.

– Складаючи свої повноваження, хочу висловити слова вдячності за довіру, яку ви мені висловили 8 грудня 2015 року, підтримавши мене та обравши головою Тернопільської обласної ради. Це була для мене велика честь, але водночас і велика відповідальність. Сподіваюся, що виправдав вашу довіру. Попри всі наші політичні розбіжності, наша каденція втілила у життя демократичні європейські цінності та глибокий патріотизм. З 2015 до 2020 року – 5 років роботи на благо громади краю. Це непрості, але вражаючі роки – роки змін, успішних реформ, перемог та здобутків. Гордимося тим, що вивели заклади охорони здоров’я зі стану реанімації. Таких прикладів можемо назвати багато – кардіохірургічне відділення Університетської лікарні, лабораторний корпус у тій же лікарні, відділення політравми, онкогематологічне відділення у дитячій обласній лікарні. За всі роки незалежності наша каденція зробила найбільше для розвитку краю,  наголосив Віктор Овчарук.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.