Тернопільські підприємці перекрили трасу міжнародного значення (фото)

Опубліковано в Життя краю 09.11.2020

Сьогодні біля тернопільського аеропорту протестували місцеві підприємці.

Тернопільські ФОПи перекрили трасу міжнародного значення Тернопіль-Хмельницький-Вінниця.

Серед вимог підприємців скасування законопроєктів № 385 031 і № 385 032, які запровадять повну фіскалізацію малого бізнесу. Натомість ФОПи наполягають, щоб влада до 21 листопада ухвалила альтернативні законопроєкти №№ 3853−1 (2), 3993 які б дозволили зберегти спрощену систему оподаткування, обліку та звітності.

– Якщо коротко, все виглядає так: влада прийняла нові закони і правила, а як це все втілити на практиці,ще не придумали, але за помилку штраф з підприємця 51 ТИСЯЧА гривень. Чарівно, чи не так? Піди туди, не знаю куди, принеси те, не знаю що і буде тобі щастя у вигляді багатотисячного штрафу. Отож, частина підприємців закриє свою діяльність і стане конкурентом на ринку праці вам або вашим рідним, а частина піде в тінь, і платитиме хабаря в кишеню перевіряльникам. Що ж краще? Держава отримує податки, чи хабарі у кишенях перевіряльників??? – зазначила на своїй сторінці Ольга Шахін. – Сьогоднішні протести – це протести тих, хто працює офіційно і хоче надалі працювати так само. Тим, хто працює неофіційно і в тіні, начхати на всі нові закони, вони працюватимуть неофіційно і надалі.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.