Толока під дощем: на Тернопільщині люди облаштували шлях до водоспаду (фото, відео)

Опубліковано в Життя краю 30.09.2020

Вчора біля Русилівських водоспадів провели екологічно-інфраструктурну толоку.

До акції долучилися працівники управління туризму Тернопільської ОДА,  спеціалісти підрозділу ДСНС, активісти ГО «Бучач-Тур» та місцеві мешканці.

Попри дощову погоду близько десятка  людей зібралися біля водоспаду для того, щоб встановити нові східці для водоспаду, адже старі вийшли з ладу.

– Вперше я тут побував, коли мені було 10 років. Мені дуже подобається ця місцевість, тому я допомагаю її доглядати. Раніше тут вже проводили толоки. Тепер вирішив долучитися і до цієї акції, – розповідає громадський активіст Михайло Дячик.Сьогодні плануємо встановити нову драбинку, бо ця вже ніяка. Дощ нас не лякає. Команда хороша, тож можна працювати і в таку погоду.

До слова, Русилівські водоспади є гідрологічною пам’яткою природи та входять до Національного природного парку «Дністровський каньйон». Це каскадний водоспад, який нараховує близько 15 водоспадів. Висота найвищого з них сягає 12 метрів.

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.