Тернополяни зможуть побачити карантин очима митців

Опубліковано в Життя краю 25.08.2020

Цієї суботи у Молодіжному центрі Тернополя відбудеться мистецька виставка «150 днів ізоляції».

На ній будуть представлені картини та фотороботи художників, ілюстраторів та фотографів з Львова, Одеси та Тернополя.

Виставка триватиме 4 з половиною години, тож прийти переглянути роботи митців та послухати живу музику можуть усі охочі.

На підготовку заходу пішло близько двох тижнів, про це розповів керівник Молодіжного центру Юрій Королишин. Також він зазначив, що на ідею створення виставки наштовхнули карантинні обмеження.

— Надихнув той симбіоз обмежень, які діють, в тому числі й щодо проведення заходів та сама тема карантину. Тож ми думали що можна організувати адже в нас була актуальна тема і умови, в яких ми зараз перебуваємо. Це разом поєдналося і виникла ідея провести такий захід який відповідатиме всім нормам карантину, — каже Юрій Королишин.

Наразі точна кількість робіт, які буде представлено на виставці, невідома, адже деякі з них поки завершують, каже адміністратор Молодіжного центру Оксана Гіжовська.

— Ми ще не знаємо скільки загалом робіт буде представлено на виставці. Поки наші творчі люди ще працюють. Точну кількість знатимемо вже в четвер. Але ми розраховуємо на те, що подивитися буде на що, — каже Оксана Гіжовська. — Зараз ще всі творять і панує атмосфера очікування.

Усі охочі відвідати виставку можуть зареєструватися у формі на Facebook-сторінці заходу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.