Один з тернопільських пляжів скоро буде не впізнати

Опубліковано в Життя краю 22.07.2020

Сьогодні, на засіданні виконавчого комітету було підтримано електронну петицію про створення відпочинкової зони на вулиці Білецькій.

Петиція про облаштування відпочинкової зони на вулиці Білецькій біля пляжу "Циганка" була опублікована у Єдиній системі місцевих петицій Мар’яною Ліфановою 12 червня та зібрала 307 підписів з 300 необхідних.

Авторка пропонує створити комфортні умови для відпочинку тернополян на місцевому пляжі.

– «Циганка» – найкомфортніше місце відпочинку для тернополян влітку. У ЗМІ обговорювалась ідея облаштування водного комплексу на території пляжу «Циганка» у напрямку до парку Шевченка. Прошу підтримати ідею створення зручних умов для людей, які відпочивають влітку на місцевих пляжах. Оскільки місцеве озеро не є надто безпечним для купання, було б правильно зробити неподалік озера басейни. Щоб були лежаки, комфортні душові та туалети, щоб усе було, як у країнах Європи, – пише Мар’яна Ліфанова. – Через карантинні обмеження планувати відпустки ймовірніше доведеться в Україні, а то й взагалі у Тернополі. Тому такий комплекс буде нашою надією на комфортний літній відпочинок. Зараз на тому місці неприбрана територія, хащі, ніхто за цією територією не доглядає. Такий пляж стане гарним місцем відпочинку для тернополян і туристів з інших міст.

На засіданні виконавчого комітету 22 липня петицію підтримали.

– На адресу міської ради надійшла петиція про облаштування відпочинкової зони на Білецькій. Термін збору підписів завершився 26 червня. Необхідну кількість голосів вона набрала. Ідея створення там відпочинкової зони обговорювалася серед громадськості доволі довго, – зазначили на засіданні.

Також було вирішено розробити всі відповідні рішення які стосуються облаштування відпочинкової зони відповідними структурними підрозділами, а саме управлінням культури і мистецтв та управлінням стратегічного розвитку.

Фото з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.