Цьгоріч фестиваль «Файне місто» не відбудеться через коронавірус

Опубліковано в Життя краю 08.05.2020

Через коронавірус та карантинні обмеження цьогоріч відмінили проведення фестивалю «Файне місто». Його переносять на 2021 рік.

Про це повідомили на сторінці фестивалю у фейсбуці.

– Файні Люди, на жаль, ми змушені повідомити вас про те, що це літо пройде без фестивалю Файне Місто. Через незалежні від нас обставини, спричинені поширенням пандемії covid-19, ми змушені визнати, що проведення фестивалю 30 липня - 2 серпня 2020 року стає неможливим і ми переносимо його на 2021 рік, йдеться у повідомленні.

Організатори зазначили, що іноземні виконавці не зможуть приїхати у зв’язку з коронавірусом, а проводити фестиваль абияк не можна.

– Сказати, що ми розчаровані — не сказати нічого. Схрестивши пальці, ми до кінця вірили в те, що ситуація налагодиться і ми неодмінно зустрінемось всією багатотисячною родиною на Території Вільних Людей цього року. Протягом всього карантинного періоду команда фестивалю не покладаючи рук продовжувала працювати у дистанційному режимі для того, щоб створити свято, на яке ми всі так довго чекали. Але за останні кілька днів ми отримали повідомлення від всіх іноземних артистів про те, що їхня участь у цьогорічному фестивалі є неможливою. Вже зараз можна впевнено сказати, що міжнародні та внутрішні карантинні заходи не дозволять нам провести фестиваль у масштабах, які ми планували. Проводити Файне Місто абияк (в разі дозволу на проведення масових заходів) — не відповідає цінностям команди фестивалю, – пояснили організатори.  

До слова, фестиваль «Файне Місто» – це міжнародний музичний тернопільський фестиваль, який щорічно відбувається поблизу Тернополя. «Файне Місто» є одним з небагатьох українських фестивалів в якому пересікаються практично всі сучасні напрямки музики. Рок, альтернатива, фолк, поп, денс музику на семи сценах фестивалю виконують тільки кращі музичні виконавці та запрошені іноземні артисти, які складають музичну частину фестивальної програми. Фестиваль «Файне Місто» традиційно проходить під лозунгом «Файне Місто» – територія вільних людей», адже головна мета організаторів – побудувати місто, в якому кожен з відвідувачів хоч і на кілька днів, але зможе, залишивши щоденні проблеми, відчути енергію свободи, шалений драйв життя та зробити свій відпочинок незабутнім.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.