Версія для друку

Стало відомо, коли вперше покажуть «Червоний. Без лінії фронту», який знімали на Тернопільщині

Опубліковано в Життя краю 06.03.2020

Сьогодні у Тернопільському прес-клубі розповіли про завершення на Тернопільщині зйомок кінострічки «Червоний. Без лінії фронту» за мотивами роману Андрія Кокотюхи.

Присутні на прес-конференції генеральний продюсер фільму Володимир Філіпов та режисер-постановник Тарас Ткаченко висловили вдячність жителям Тернопільщини, котрі долучилися до знімального процесу, розповіли деталі знімального процесу у області та вперше оголосили дату прокату стрічки.

– Знімальний процес фільму завершено і ми переходимо до монтажно-тонувального періоду. Також хочу зазначити, що ми вже маємо угоду з українським дистриб’ютором, який має назву «Своє кіно». Домовлено, що фільм буде на екранах саме 20 серпня 2020 року. Тобто на День Незалежності ми всі матимемо можливість побачити «Червоний без лінії фронту», – розповідає Володимир Філіпов. – Я дуже вдячний всім, хто долучився до цього фільму у будь-якому плані. Оголошення дати релізу – це дуже важливий крок, тому що зворотнього шляху в нас вже немає. Зараз ми доробляємо кіно швидко, безкомпромісно, якісно і до зустрічі в кінотеатрах.