Подарунок Шевченкові: тернопільські студенти виконали відомі твори Кобзаря

Опубліковано в Життя краю 05.03.2020

У приміщенні Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася літературно-музична композиція «Шевченкове слово сяє у віках».

Гості заходу мали можливість почути найвідоміші твори Кобзаря у супроводі скрипки, фортепіано та бандури. Виконали їх студенти Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької та учні Тернопільської музичної школи № 1 імені Василя Барвінського.

За словами організаторів, захід присвячений поету проводять вже не вперше.

ꟷ Щороку, до дня народження Тараса Шевченка ми обов'язково плануємо дуже багато різних заходів. Цього разу вирішили провести таку композицію, ꟷ розповідає заввідділом читального залу ТОУНБ Людмила Рюміна. ꟷ Разом з дітьми спільно підготували сценарій. Сподіваємося, що наші відвідувачі залишилися задоволені, адже у дітей є своя цікава програма з музичними та віршованими композиціями.

До слова, подію приурочено до 206-ї річниці народження поета.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.