Десять нагород привезли тернопільські боксери з Івано-Франківська

Опубліковано в Життя краю 02.03.2020
Десять тернопільських боксерів взяли участь у «Кубку Карпат» з таїландського боксу, що відбувся в Івано-Франківську 29 лютого.
 
Поборолися за першість на рингу 8 команд, загалом – 140 спортсменів з Тернополя, Рівного, Луцька, Києва, Бердичева, Калуша, Львова та Івано-Франківська.
Тернополяни, які взяли участь у змаганнях, представляють спортивні клуби «LifeStyle», «PUNCHER», «Фаєр». Боксери вміло проявили себе й здобули три «золота», чотири «срібла» й три «бронзи».
 
Тренер спортсменів Юрій Сенів каже, перемоги хлопців є результатом наполегливої роботи над собою.
 
– Наші вихованці вкотре заявили про себе на змаганнях всеукраїнського рівня. Їм вдалося добряче збагатити скарбницю нагород. Ці хлопці сильні не лише фізично, але й морально, бо працюють над собою, не заважаючи на втому. Думаю, що інтенсивні тренування та відсутність страху перед виходом на ринг  є визначальними чинниками у становленні спортсмена, – зазначив Юрій Сенів.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.