Силач з Тернопільщини встановив новий рекорд

Опубліковано в Життя краю 23.02.2020

Під час зимового фестивалю «Галицькі моржі» сьогодні, 23 лютого, у Тернополі встановили новий рекорд.

Андрій Балабух із села Яблунів розірвав навпіл 365-сторінковий відривний календар усього за 7 секунд. Міський голова Тернополя Сергій Надал відзначив це досягнення грамотою.

Рекордсмен каже, на підготовку пішов усього лише місяць.

 — Раніше я вже рвав колоди карт, номерні знаки та різні вузли, тому до цього рекорду готувався не довго. Але тренуватися потрібно було саме на календарях, інакше такого результату не досягти, — каже пан Андрій. — Цей рекорд — не останній для мене, адже маю ще багато хороших ідей, тож далі буде цікавіше.

Окрім цього, Андрій Балабух ще раз продемонстрував вже встановлені ним рекорди, а саме — розірвання автомобільного номерного знаку та трьох колод карт разом узятих.

Фестиваль «Галицькі моржі» відвідали й інші рекордсмени, зокрема — Василь Шевчук, який  установив 7 рекордів Тернополя та України. Чоловік продемонстрував незвичне вміння віджиматися на цвяхах та на ножах.

 — Для того, щоб встановити ці рекорди, я тренувався кілька років, але це — лише хобі. На постійній основі я цим не займаюся, — розповідає пан Василь. — Зараз у мене в планах є встановлення ще 5-ти рекордів.

На фестивалі також був присутній Сергій Зеленецький — рекордсмен Книги рекордів Гіннеса, майстер спорту міжнародного класу та переможець марафонських запливів у крижаній воді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.