Тільки картон і фарби: мешканка Тернопільщини робить красу із підручних матеріалів (фото)

Опубліковано в Життя краю 17.02.2020

Якщо є сильна тяга до творчості, людина може виготовити оригінальні рукотвори навіть із підручних матеріалів. Це можна сказати про мешканку Кременця на Тернопільщині пані Юлію.

Дівчина знає, як із користю використати навіть нікому непотрібні картонні коробки, які люди так часто отримують із поштовими відправленнями.

—  Виготовляю такі сувеніри недавно. Взялася за творчість, оскільки зараз перебуваю в декреті та маю багато вільного часу для цього заняття. Для того, щоби робити сувеніри, мені не потрібен вартісний матеріал. Використовую тільки картон з-під коробок, який вже мені не потрібен. Для того, щоби скріплювати паперові елементи, знадобиться тільки надміцний клей. А щоби будиночок чи возик стали ошатними, розфарбовую їх звичайними акварельними фарбами. От і вся наука. Кожен мій сувенір має ємкість усередині та відкривається, наче шкатулка. Туди можна щось поставити. Наприклад, якщо я захочу зробити рідним чи друзям нестандартний подарунок, покладу усередину рукотвору приємну дрібничку. Це може бути цукерка, гроші, прикраса. Певна, таким сюрпризом здивую близьку людину, —  розповіла умілиця.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.