Тернопільська молодь валяла милих звірят, щоби зробити добре чотирипапим (фото)

Опубліковано в Життя краю 14.02.2020

Днями в одному з торгових центрів міста тернополяни могли попрацювати з вовною – створити з різнокольорових шматочків матеріалу оригінальні іграшки.

Так, кожен охочий міг долучитися до благодійного майстер-класу з валяння вовни, який провела тернопільська майстриня Ольга Базик-Щедріна. Під час заходу за допомогою голки і фантазії безформні клубки вовни перетворилися на чудові іграшки, які залишилися молоді на згадку.

Учасникам, які уперше брали в руки м’який матеріал, не варто було хвилюватися через відсутність досвіду роботи. Талановита майстриня підходила до кожного та допомагала милій іграшці «зібратися» докупи.

Як поділилася організаторка події – засновниця БФ «Вірні друзі», тернопільська зоозахисниця Алла Ляпандра, захід приніс задоволення кожному учаснику.

—  На благодійному заході вдалось зібрати близько 1000 гривень, за що вдячні майстрині пані Ользі. Сума ця невелика, однак ми насолодилися приємними враженнями від майстер-класу. До того ж ще буде мішечок корму для котиків, — підмітила зоозахисниця.

Фото - Алли Ляпандри

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.