Версія для друку

Борці з Тернопільщини збагатилися медалями на престижному турнірі

Опубліковано в Життя краю 06.02.2020

Новими перемогами збагатилися спортсмени зі Збаражчини та Вишнівеччини на Тернопільщині на третьому відкритому Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби серед юнаків на призи Кам’янець-Подільського міського голови.

У змаганнях взяли участь 390 борців з різних регіонів України, а також Кишинева (Молдова), Мінська (Білорусь) та Кошице (Словаччина).

Команда Збаразького ФСК "Чемпіон "/Збаразької РК ДЮСШ та Вишнівецької ОТГ повернулася зі змагань із трьома нагородами. Серед бронзових призерів – Іван Максимчук (29 кг), Владислав Хариш (41 кг), Владислав Пожогін (86 кг).

Готували хлопців до змагань тренери - Євгеній Король, Олександр Шафранський та Олег Борисевич, а також старший тренер та керівник СК «Чемпіон» Петро Король.

Наші хлопці не вперше здобувають нагороди на сильніших змаганнях. Цей турнір був для нас важливим. Нашим борцям сили і витримки, як завше, не позичати. Хлопці безстрашно оминали підступи суперників. Вправно оперували тактиками, оцінювали силу, вразливі місця супротивників. Звичайно, не все вдалося, на що розраховували хлопці. Комусь попався більш затяті ший супротивник, який перевершив моїх підопічних на килимі. Все ж, це змагання, як і попередні, будуть для моїх переможців непоганим уроком, — розповів Петро Король.