Версія для друку

У Тернополі десятки учнів із викладачами утворили єдиний ланцюг

Опубліковано в Життя краю 22.01.2020

Сьогодні, 22 січня в День Соборності України учні ЗОШ № 18 та ВПУ технологій та дизайну, за спільною ініціативою Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі, провели флешмоб. Учні та педагоги навчальних закладів на тротуарі проспекту Степана Бандери, тримаючи українську символіку, утворили - «ланцюг єднання».

Як розповіла заступниця директора з навчальної роботи ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі Марія Денисюк, захід навчальні заклади організували, щоби підкреслити значимість Дня Соборності України, як державного свята.

Сьогодні – важливий день, адже 22 січня в 1919 році було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Ми хотіли показати, наскільки важливою для нас, українців є соборність держави, її єдність, цілісність і неподільність. Також, в рамках святкування у бібліотеці нашого училища було підготовлено тематичну виставку. Класні керівники, спільно з викладачами суспільних дисциплін, провели години спілкування, а також підготували патріотичні гасла і тримали їх під час флешмобу. Під час заходу учні вигукували «Слава Україні!» Що приємно, наш  «ланцюг єднання» додав настрою пересічним тернополянам. Учасникам заходу навіть сигналили водії, які проїжджали повз,  — прокоментувала Марія Денисюк.