Борці з Тернопілля уславилися на Всеукраїнському турнірі

Опубліковано в Життя краю 09.01.2020

Чемпіонами та призерами повернулися додому збаразькі борці з Всеукраїнського турніру з вільної боротьби пам'яті О.Рибіна та А.Костевича, який відбувся в Тернополі.

Серед понад сотні кращих учасників спортсмени зі збаразького СК «Чемпіон» мали неабиякий успіх під час змагань. Хлопці завоювали сім медалей. Зокрема, титул чемпіона дістався Іллі Вінтоновичу (38кг), Владиславу Харишу (41кг). Другі місця розділили  Олександр Смакула (29кг) та Остап Худо (27 кг), а Роман Левчук (27 кг), Віталій Ткач (29 кг), а також Дмитрій Борак (32 кг) піднялися на третю сходинку.

Хлопці готуються до змагань у тренерів Євгенія Короля, Олександра Шафранського, Олега Борисевича, а також старшого тренера та керівника СК «Чемпіон» Петра Короля.

Як поділився головний тренер, його вихованці не зупиняються на досягнутому та тягнуться до нових спортивних звершень.

—  Нашим хлопцям не вперше виходити на сутички з сильнішими спортсменами. Буває змагаються юнаки з суперниками, які дужчі за них. І перемагають. Звісно, така боротьба була дуже напруженою, адреналіновою. Кожен спортсмен був з фізичним гартом і фізичною силою. І все ж удача посміхнулася, мабуть, тим, хто проявив більшу моральну витримку на килимі, —  підмітив тренер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Від чого залежить комфорт дитини під час квартирного переїзду?
Зміна місця проживання — випробування не з легких. Якщо в сім'ї є діти, крім клопоту…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.