Версія для друку

Спортсмени з Тернопільщини привезли увесь комплект нагород

Опубліковано в Життя краю 17.12.2019

Борці з Тернопільщини збагатилися значною кількістю нагород на Міжнародному турнірі з вільної боротьби серед юнаків в німецькому містечку Люкенвальде, присвяченому Дню Святого Миколая.

До турніру долучилася понад сотня борців з декількох європейських країн 2005-2008 років народження, які боролися у різних вагових категоріях.

У змаганні взяли участь і юнаки зі збаразького СК «Чемпіон» на Тернопільщині. Серед понад десятка борців, які показали силу і стійкість на килимі, мало хто повернувся додому без нагороди. Так, чемпіонами Міжнародного турніру стали: Олександр Смакула (29 кг), Владислав Модний (31кг), Назар Баньковський (34 кг), Ілля Вінтонович (38 кг), Владислав Хариш (42 кг), Богдан Федчишин (44 кг). На другому місці опинився Вадим Швидкий (41 кг) та Владислав Пожогін (80 кг). Третім став Догон Роман (48 кг) та Захарків Ігор (31 кг).

Готувaли збapaзьких боpців до змaгaнь тpенеpи – Євгеній Коpоль, Олексaндp Шaфpaнський, Олег Боpисевич, a тaкож стapший тpенеp тa кеpівник СК «Чемпіон» Петpо Коpоль.

—  Неабиякий азарт та волю до перемоги показали наші гравці. Учасниками масштабних спортивних змагань виявили бажання стати чимало сильніших борців. Приємно, що наші учасники не втрачають фору, а їхня майстерність з кожним змаганням тільки зростає. Тому й надалі будемо йти до перемог, аби кожне змагання нам приносило перемоги, — наголосив головний тренер.