У Тернополі на благодійному котоярмарку шестеро чотирилапих знайшли притулок (фото)

Опубліковано в Життя краю 28.11.2019

В тернопільському ТРЦ «Подоляни» відбувся благодійний котоярмарок «КотоВасія», під час якого люди могли допомогти знайти дім котам та кицькам. Волонтери громадської організації «Вірні друзі» Алла та Костянтин Ляпандра, які організували та провели захід,  виставили на огляд котиків, які шукають собі господарів. Завдяки цьому шестеро з шістнадцяти хвостатих справді знайшли своїх господарів.

Під час благодійного заходу відбулися різноманітні майстер-класи з валяння іграшок i паперопластики, виставка дитячих малюнків, продаж сувенірів та інших виробів ручної роботи та багато іншого. Усі виручені з котоярмарку кошти підуть на потреби безпритульних чотирилапих.

Найголовнішою подією було знайомство тернополян з кицями і котиками, які перебувають під опікою БФ "Вірні Друзі", повідомила Алла Ляпандра. Частину тварин вдалося прилаштувати.

—  Основною частиною заходу в торговому центрі, звісно, були коти. На котярмарку їх було представлено шістнадцять. Протягом дня їх спокій та комфорт пильнували наші помічники, за що їм безмежно вдячні. Завдяки котоярмарку свій дім знайшло шестеро котиків. Щоправда, арифметика вийшла 16 -6 + 1. Просто в «Подолянах» цього дня знайшли підкинуте кошеня, яке тепер – під нашою опікою, — поділилася зоозахисниця.

Варто додати, що всі, кого зацікавили чотирилапі, мали змогу поспілкуватись з опікунами тварин, заповнити і залишити анкету зі своїми даними для подальшої співбесіди.

Фото - зі сторінки Алли Ляпандри

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.