Тернополянка своїми руками створює креативні іграшки на ялинку

Опубліковано в Життя краю 18.11.2019

Цього року мешканка Тернополя Ірина прикрасить свою ялинку не купленими в магазині іграшками, а виготовленими своїми руками. Жінка вміє креативити з різноманітними матеріалами – природніми та штучними. Тож за декілька місяців творчої праці умілиця своїми руками виготовила різноманітні прикраси на зелене деревце – з бісеру, фоамірану, пластику та ниток.

Як розповіла умілиця, з цими матеріалами дуже приємно та не складно працювати. Творчістю пані Ірина займається у вільний час. Виготовлення іграшок для неї — найкращий відпочинок та хобі, яке допомагає відволіктися від буднів та дати волю фантазії.

— Близько рік тому вирішила спробувати виготовити декілька своїх новорічних прикрас. Спершу робила іграшки з бісеру, потім почала працювати з фоаміраном. Потім власних іграшок у домі зібралося настільки багато, що почала продавати вироби. До речі, із таким цікавим матеріалом, як фоаміран, мене познайомила донька, яка також часом полюбляє робити іграшки. Фоаміран, або як його ще скорочено називають майстри, фом – інноваційний матеріал з величезним потенціалом для творчості, який дуже нагадує кольорову оксамитову гуму. Фоаміран легко ріжеться ножицями, при нагріванні легко приймає нову фактуру, водостійкий, зручний для роботи. Тож крутити іграшки з нього неважко. Окрім цього, люблю працювати і з природніми матеріалами – корицею, засушеними цитрусовими. З них іграшки виходять не тільки миловидні, але й ароматні. Створять у домі справді різдвяний запах, — поділилася умілиця.

Жінка додала, що окрім основних матеріалів для іграшок, використовує і додаткові, якими оздоблює вироби. Це – стрічки, бантики, нитки, намистини, ґудзики та інша краса.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.