Версія для друку

Тернополянка наповнює свій дім маленькими подушковими звірятами

Опубліковано в Життя краю 12.11.2019

Відтоді як тернополянка Тетяна Старичкова почала займатися шиттям, у її будинку не меншає милих та м’яких подушок у формі тваринок, які жінка шиє із клаптиків бавовняної тканини.

З-під її рук вийшло чимало оригінальних звірят – котики, песики, свинки, сови, ведмедики, мишки та інше тваринне царство. Такі подушки можна використовувати як для сну, так і для підняття настрою, вважає пані Тетяна.

—  Дизайн для своїх виробів вигадую сама. Спершу ідея з’являється на папері, а потім уже за схемою роблю викрійку та вирізую необхідну для виробу кількість тканини. Спершу самотужки шила м’який зоопарк, потім до роботи підключила декого зі знайомих. Ось так від маленького хобі перейшла до трохи більшої діяльності – виготовляю подушки на замовлення. Для своїх подушок використовую тільки натуральні бавовняні тканини українського чи польського виробника, які приємні на дотик та не несуть жодної шкоди для здоров’я. Бо ж розумію, що таких звірят купують переважно для діток, тож усе має бути незмінно безпечне. Усередину виробу кладу наповнювач – холофайбер. Акуратно зшиваю краї – і нова тваринка поповнила наш звіринець,поділилася Тетяна Старичкова.

Жінка додала, що улюблене хобі приносить їй неабияку наснагу. Так що на витвори із тканини умілиці приємно не тільки споглядати – виготовляти також немале задоволення.