Умілиця з Тернопільщини виготовляє вишукані квіткові букети з солодкими сюрпризами (фото)

Опубліковано в Життя краю 07.11.2019

Мешканка смт Козова на Тернопільщині Любов Сидор знає, який подарунок потішить рідних та близьких на свята. Умілиця виготовляє розкішні букети з гофрованого паперу та цукерок, якими можна як посмакувати, так і довго зберігати вдома як прикрасу для інтер’єру.

Як розповіла талановита жінка, вже більше року виготовлення різноманітних композицій із паперу та солодощів є її улюбленим хобі.

—  Роками раніше пробувала себе в різноманітних видах творчості – в’язала, плела прикраси з бісеру. Потім, коли пішла в декрет, почала займатися створенням солодких букетів. Першу композицію зробила в якості подарунку для близької людини. Робота дуже сподобалася, тож вирішила більше вивчити, як виготовляти солодку красу. Насправді такі букети для творчої людини  здадуться не надто складними у виготовленні. Потрібно з гофрованого паперу акуратно та рівненько вирізати квіткові форми, гарно скріпити їх та покласти всередину кожної квітки по цукерці. Ось так за декілька годин у вас уже є букет – чудова альтернатива живим квітам. Такий оригінальний  подарунок оцінить кожен. Роблю свої букети так, що вони не втрачають краси, навіть коли вийняти з-під паперу солодощі. Квіти, навіть без цукерок, будуть привабливими. Такий букет ніколи не зів’яне та може довго прикрашати дім замість в’янучих рослин, — розповіла Любов Сидор.

Жінка додала, що солодкі букети в Україні стають дедалі популярнішими. Люди почали частіше замовляти їх у якості подарунку, адже бачать у таких солодко-паперових композиціях переваги, на відміну від звичайних квітів чи коробки цукерок.

За словами мешканки Тернопільщини, солодкий букет обійдеться людині дешевше, аніж подарунковий набір – алкоголь, солодощі, квіти. Бо всі ці покупки в меншій кількості можна поєднати в одній композиції.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.