Версія для друку

Борці Тернопільщини збагатилися у Хмельницькому новими перемогами

Опубліковано в Життя краю 05.11.2019

Багато медалей привезли додому спортсмени зі збаразького ФСК "Чемпіон", які вдало виступили на Турнірі з вільної боротьби на призи ЗМУ Павла Олійника.

Цьогорічні змагання у Хмельницькому зібрали понад 400 учасників із різних міст України. Долучилася до змагань і команда Молдови.

Серед сильніших борців добре показали себе на килимі і споpтсмени від Збаразького ФСК "Чемпіон". Відтак, у фіналі чемпіонкою стала  Мартіна Модна (24кг). Бронзовими призерами – четверо інших борців - Баньковський Назар (32кг), Бовтун Назар (38кг), Хариш Владислав (42кг), Мельник Катя (46кг).

Готувaли спортсменів до змaгaнь тpенеpи – Євгеній Коpоль, Олексaндp Шaфpaнський, Олег Боpисевич, a тaкож стapший тpенеp тa кеpівник СК «Чемпіон» Петpо Коpоль.

Як поділився головний тренер – змагання у Хмельницькому – це своєрідна підготовка до головних змагань року – Чемпіонату України, що відбудеться в Одесі наприкінці листопада.

—  Наші сильніші спортсмени немало викладаються на тренуванні та трудяться для досягнення своєї мети. Приємно повертатися з кожних нових змагань не з пустими руками, а нагородами. Нехай кожна перемога наших борців тепер штовхатиме новобранців і собі привезти на шиї медаль. Щоб стати чемпіоном, талант не обов'язковий. Важливою є чітка мотивуюча мета, віра в себе, працьовитість, і правильне оточення, — наголосив Петро Король.