Швидкість та перемога: тернопільські спортсмени повернулися з успіхом із престижних змагань

Опубліковано в Життя краю 10.10.2019

Вдало завершився Кубок Єдностi та Чемпiонат м. Кам’янське з картингу в Днiпрi для тернопільських спортсменiв, якi показали добру швидкiсть на картинговiй трасi.

Аби позмагатися за головний кубок, до мiста завiтало десятки кращих спортсменiв iз рiзних регiонiв України.

Не винятком стали й тернопiльськi картингiсти, якi пiд час гонок не залишилися позаду. У фiналi змагань швидких хлопцiв чекали ще й нагороди. Так, третє мiсце у класi «нацiональний-юнiор» посiв Олександр Комендат. На четвертому мiсцi у цьому ж класi опинився Тадей Люшняк. А у класi «нацiональний» Блiхар Олександр також став четвертим.

Як зазначив президент Федерацiї картингу Тернопільської областi Микола Чорний, змагання у Днiпрi були доволi видовищними.

Швидкiсть карта залежить насамперед вiд його класу. У кожнiй країнi можуть бути свої нацiональнi класи для гонщикiв, але, як правило, брати участь в офiцiйних змаганнях з картингу можна з 5-8 рокiв. На рахунку наших спортсменiв – вже не одна перемога. Хлопцi повноцiнно тренуються та, вiдповiдно, показують успiх на змаганнях. Цей Кубок Єдностi зiбрав на однiй картинговiй трасi сильних спортсменiв, якi вже мали перед собою досвiд участi у перегонах. Але й нашi учасники показали себе не згiрше. Так що нам є чим пишатися, розповiв Микола Чорний.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.