Призами та численними медалями збагатилися борці Тернопільщини на міжнародних змаганнях

Опубліковано в Життя краю 30.09.2019

Дуже вдалим для збаразьких борців був Міжнародний турнір з вільної боротьби у словацькому місті Кошіце, звідки борці повернулися з дипломами та медалями.

До масштабних змагань долучилося  25 команд. Це 200 учасників з України( 5 команд із Збаража, Львова, Камянець-Подільська, Виноградово, Кельменці) а також команди з Молдови, Польщі, Чехії , Німеччини, Словаччини.

Змагання видалися дуже цікавими і насиченими, з безліччю яскравих прийомів і кидків. Задала жару міжнародним борцям і команда Збаразького ФСК "Чемпіон" з Тернопілля. Так, перше місце у змаганнях мали: Борак Дмитро, Модний Владислав, Вінтонович Ілля, Хариш Владислав, Цар Арсен, Дячук Юрій, Михальський Олександр. Серед спортсменів зі срібною медаллю: Бовтун Назар, Борсук Назар,  Шафранський Григорій . А треті місця мають:  Баньковський Назар, Федчишин Богдан. Окрім цього команда зі Збаража виборола перше загальнокомандне місце.

Готували збаразьких борців до змагань тренери – Євгеній Король, Олександр Шафранський, Олег Борисевич, а також старший тренер та керівник СК «Чемпіон» Петро Король.

Як розповів Петро Король, спортсменам важливо не боятися помилок, адже кожен промах дається, щоби на ньому вчилися.

—  Якщо спортсмен програє, варто пропустити це через себе, зосередитися на своїх цілях та далі рухатися вперед. Ось так наші борці від перших днів тренувань вчаться робити висновки після кожного спотикання. Важливо мати перед собою мету, що рухатиме борця до першості.  Встановлення дрібніших цілей, які можна досягти кожного дня, допоможе досягти кінцевих цілей - перемоги, наголосив головний тренер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.