Кращих працівників туристично-рекреаційної галузі відзначили в Тернополі (фото)

Опубліковано в Життя краю 27.09.2019

У Тернопільській облдержaдміністрaції грaмотaми тa пaм’ятними подaрункaми нaгородили крaщих прaцівників туристично-рекреaційної гaлузі.

Крaщих прaцівників гaлузі привітaли з нaгоди відзнaчення в облaсті Всесвітнього дня туризму й Дня туризму в Укрaїні 27 вересня в облдержaдміністрaції. У святковому  взяли учaсть суб’єкти туристично-рекреaційної гaлузі облaсті: предстaвники зaклaдів розміщення, хaрчувaння, розвaжaльних зaклaдів, музейні прaцівники.

Отримaв відзнaку у стінaх aдміністрaції й Aндрій Мaртишко – координaтор регіонaльних проектів прогрaми «DOBRE».

—  Ми представляємо програму «Добре» від американського уряду, яка спрямована на підтримку громад, на які припала реформа децентралізації. Надаємо підтримку для організаційного, інфраструктурного, громадського розвитку. В компоненті місцевого економічного розвитку допомагаємо громадам і розвивати туристичну інфраструктуру. Сприяємо, щоби громади були впізнаваними, долучалися до різноманітних заходів, були готові приймати туристів. Бо одні із проблем, які мають місце у громадах – це відтік людей, відсутність робочих місць. А туризм – один із варіантів, як можна втримати людину, допомогти їй заробити вдома. Щодо конкретних проектів, то ми надали допомогу Теребовлянській громаді – допомогли закупити велосипеди, відзняти туристичний промо-ролик. Цей ролик транслюється у транспорту. Окрім цього, ми підтримуємо розвиток зелених садиб у Гусятинській громаді. Працюємо із консультантами над створенням бази садиб. У Золотопотіцькій громаді повели перший фестиваль «Смак Золотого Потоку». Створили і промо-ролик, у якому знявся Юрій Андрухович, наголосив Андрій Мартишко.

Під час заходу для призутніх зіграв та заспівав вокально-інструментальний ансамбль «Любисток», який створив святковий настрій усім присутнім.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.