Борці Тернопільщини привезли чотири перемоги з Закарпаття

Опубліковано в Життя краю 23.09.2019

Збагатили Тернопільщину новими перемогами вільні борці зі Збаражчини на міжнародному турнірі з вільної боротьби серед юнаків пам’яті Е.Кудрона в місті Виноградів Закарпатської області.

Змагання тривали два дні - 20-21 вересня, під час яких силу та спритність показали на килим близько 200 сильніших борців з різних куточків України та з-за кордону.

Серед сильніших успішно виступили і спортсмени зі збаразького СК «Чемпіон» на Тернопільщині. Так, у своїх вагових категоріях четверо спортсменів посіли призові місця: золото Баньковський Назарій ( 32кг), срібло - Бовтун Назарій (38кг) та Догон Роман (44кг), бронза - Захарків Ігор (32кг).

Тренувалися борці у Євгенія Короля, Олександра Шафранського, Олега Борисевича, а також старшого тренера та керівника СК «Чемпіон» Петра Короля.

—  У формуванні здоров’я та характеру дитини значну роль відіграє спорт. А саме тренери спортивних секцій та вчителі фізичної культури допомагають школярам полюбити фізичну активність. І саме такі види спорту, як вільна, греко-римська боротьба тренують силу волі, виховують витривалість, розвивають самодисципліну. Приємно спостерігати за своїми учнями, які не лінуються під час тренувань, терпеливо зносять падіння, щоби падати якомога менше і менше. Кожне змагання для нас – це невеличкий майданчик, де борці можуть оцінити свою майстерність та зрозуміти, над чим треба працювати. До нових звершень! — наголосив Петро Король.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.