На Тернопільщині пройде двомісячник безпеки дорожнього руху

Опубліковано в Життя краю 19.09.2019

Безпека руху — це комплексна проблема, що стосується кожного. Саме тому з метою посилення безпеки на дорогах та зниження рівня травматизму в дорожньо-транспортних пригодах, поліцейські ще раз нагадають краянам про обережність на дорогах.

Як повідомив начальник управління патрульної поліції в області Богдан Шевчук, з 1 жовтня на території краю триватиме двомісячник безпеки дорожнього руху. Патрульні проведуть додаткові обстеження доріг, внесуть зміни в організацію дорожнього руху, відстежуватимуть швидкісний режим на найбільш аварійних ділянках та здійснюватимуть інші превентивні заходи.

—  Місячник матиме два етапи – підготовчий та практичний. На сьогодні працівники поліції проводять додаткові обстеження в місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод. На відремонтованих дорогах, що йдуть у бік Крименця, плануємо використовувати прилад «Трукам» та відпрацьовуватимемо ці дороги. Як показує практика, на Львівських, Чернівецьких (М-19), Хмельницьких напрямках є велике зниження ДТП, особливо із травмованими та загиблими людьми. Таку практику плануємо започаткувати по всій області. Ми намагаємося привернути увагу учасників дорожнього руху до проблеми перевищення швидкості, водіння у стані алкогольного сп’яніння, — наголосив Богдан Шевчук.

Також було зазначено, що саме швидкість є одним з основних факторів ризику, який сприяє підвищенню кількості дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.