У Тернополі назвали найбільш аварійно-небезпечні ділянки

Опубліковано в Життя краю 19.09.2019

В Тернополі є десять місць, де найчастіше травмуються і гинуть люди. Ці вулиці чи ділянки дороги є особливо небезпечними, про що свідчить невтішна статистика кількості ДТП.

Про ділянки дороги Тернополя, що перебувають у списку місць концентрації ДТП, повідомили під час брифінгу керівників підрозділів управління превентивної діяльності та керівника Патрульної поліції.

—  Слід зазначити, що на сьогодні в Тернополі можна назвати десять місць із найбільшою концентрацією автопригод. Це – на вулицях Протасевича та Гайовій, де за останні роки трапилося дуже багато автопригод. Також це вулиці – Руська, Замкова, Гоголя, Ст. Бандери, Б. Хмельницького, примикання до бульвару Данила Галицького, Тарнавського (в районі третього і п’ятого будинків). Саме на Тернонавського було встановлено світлофор, що знизить швидкість автомобілів та покращить безпеку на дорогах. Світлофор вже стоїть і на перехресті вулиць Ст. Бандери та Клінічної, планують реконструювати регулятор на перехресті Ст. Будного та Лучаківській. Досить багатим на ДТП є проспект Злуки в районі автотехсервісу. За останні три  роки там було скоєно 10 автопригод – наїзд на пішохода. Люди порушують правила дорожнього руху, оскільки з іншої сторони дороги знаходиться транспортна зупинка. Ми повинні зробити цю ділянку безпечнішою, — розповів начальник сектору безпеки дорожнього руху УПП в Тернополі Андрій Петрук.

Під час брифінгу також повідомили про те, що з 1 жовтня на території краю триватиме двомісячник безпеки дорожнього руху. Його мета – посилити безпеку на дорогах та знизити рівень травматизму в дорожньо-транспортних пригодах. Патрульні проведуть додаткові обстеження доріг, внесуть зміни в організацію дорожнього руху, відстежуватимуть швидкісний режим на найбільш аварійних ділянках та здійснюватимуть інші превентивні заходи.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.