Двоє юних спортсменів з Тернопільщини повернулися з медалями із престижного змагання

Опубліковано в Життя краю 17.09.2019

На Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби у місті Біла Церква на Київщині двоє спортсменів зі Збаража на Тернопільщині здобули високі нагороди.

У престижному турнірі змагалося близько 200 спортсменів з різних міст України. Серед спортсменів – учасники 2004-2006 років народження.

Гідно боролися на килимі й вихованці Збаразького ФСК «Чемпіон». В підсумку друге місце посів Владислав Хариш, який змагався у ваговій категорії 41 кілограмів. На третьому місці опинилася Катерина Мельник (вагова категорія 48 кілограмів).

Займаються збаразькі борці у тренерів Євгенія Короля, Олександра Шафранського, Олега Борисевича, а також старшого тренера та керівника СК «Чемпіон» Петра Короля.

Як зазначив головний тренер, першим перемогам юних спортсменів передувалася праця на собою та сумлінні тренування.

Успіх — це результати роботи, що кажу своїм спортсменам. Багатьом успіх дався не з першого. Бо майстерність і навички народжуються в результаті важкої роботи над собою. Тому учень має просто захотіти і не піддаватися ліні. Пишаюся своїми спортсменами, які плекають у собі терпіння та витримку, які труднощі замінюють підйомами, — наголосив Петро Король.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.