Версія для друку

Живі квіти чи мило: тернополянка робить букети, що ніколи не втрачають красу (фото)

Опубліковано в Життя краю 09.09.2019

Ніжні та вишукані подарункові композиції з мила створює тернополянка Тетяна Шамро. Творіння дівчини не зів'януть у вазі – кольором та запахом довго милуватимуть очі у домі.

Тендітні мильні пелюстки скріплюються разом у формі різноманітних квітів – троянд, ромашок, хризантем, піонів, гортензій, гвоздик. Квіти з мила – дуже реалістичні, їх при першому розгляді практично неможливо відрізнити від натуральних.

Як розповіла талановита тернополянка, декоративні квіти з мильної основи виготовляють з натуральної сировини, тому вони з успіхом замінять звичні гель для душу або піну для ванни. Мильні пелюстки, розчинені в ванні, наповнюють простір запахом ароматичних масел. Тому букет таких дивовижних квітів з мила стане незабутнім і в той же час корисним подарунком для кожного.

—  Створення композицій з мильними квітами досить проста та приємна. Не потрібно спеціальних знань та навичок, лише трошки натхнення, фантазії та гарного смаку. Для того, щоби створити композицію, необхідні: коробка, оазис, дерев'яні спажки або флористичний дріт, тейп-стрічка, декоративний папір та пів години вільного часу. Вже декілька років займаюсь створенням оригінальних подарунків. Це – композиції в коробках з кульками «баблс». А мильними композиціями почала займатись, коли пішла в декретну відпустку. Хотіла реалізовувати таким чином свій творчий потенціал. Відволікалась від буденних справ і кожного разу придумувала щось нове та цікаве. А коли те, що ти робиш, подобається й іншим людям, це стає більше, ніж просто хобі. З квітами з мила я забула про проблему в’янучих букетів, які швидко доводиться викидати! Нехай живі квіти ростуть, а у мене будуть довговічні, — поділилася Тетяна Шамро.

Умілиця зазначила, що сьогодні фабричне мило має безліч різновидів. Тільки люди, які спробують мило ручної роботи відчують переваги перед магазинним.