Солодкі й пахучі композиції тернополянки можна куштувати, нюхати та намилювати (фото)

Опубліковано в Життя краю 02.09.2019

Тернополянка Тетяна Шамро вміє креативити – з різноманітних приємних речей жінка створює оригінальні композиції. Це – їстівні із фруктів та кондитерських виробів, а також квіткові букети із мила, рамки з квітами в пробірках.

Як розповіла талановита містянка, в різні періоди життя полюбляла експериментувати з різними матеріалами, доки з-поміж усього не обрала ті, що справді були до душі.

—  Спочатку я робила листівки ручної роботи в техніці «квілінг» та «скрапбукінг». Потім моє серце заполонили чарівні кульки «Баблс». Почала вигадувати, чим наповнити коробки, щоб було красиво, а головне – практично! Так з'явились композиції з солодощами, фруктами, тематичними пряниками, м'ясними виробами. Тепер вже не тільки з живими, але й з мильними квітами. Ще однією новинкою, яку я запустила у виробництво, є рамочки з квітами в пробірках. Оскільки я за освітою медик, такий варіант оформлення мені дуже сподобався! —  наголосила умілиця.

Тернополянка додала, що творення композицій настільки її захопило, що з кожним днем хочеться все більше і більше щось вигадувати та творити.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.