Ексклюзивні вироби на ялинку, які створює мешканка Тернопілля, змінюють лісову красуню до невпізнання

Опубліковано в Життя краю 06.08.2019

Яскраві і ніжні, величезні і зовсім крихітні – в домі  мешканки села Лозова Тернопільського району Марії Вовк можна знайти іграшки на будь-який смак. Прикраси на лісову красуню для себе та на замовлення дівчина створює своїми руками.

Іграшки пані Марії вишукані та по-домашньому теплі, адже умілиця виплітає на кожному рукотворі цікавий візерунок, який під час холодних зимових вечорів повертатиме людей у добру казку.

Як розповіла умілиця, загалом варіантів прикрас з бісеру для ялинки дуже багато: є дуже складні, майже ювелірні, є прості і легкі…

—  Звичайно ж, стандартні ялинкові прикраси, придбані в магазині, є в кожному будинку. Вони, безперечно, дуже красиві і підкреслять смак господарів будинку, але в них немає тієї оригінальності, яка притаманна для іграшок ручної роботи. От мені до вподоби щось створювати своїми руками. Бісероплетінням займаюся довго. Спершу вишивала, а потім перейшла на намиста, іграшки. Якщо брати до уваги рукотвори на ялинку, то їх виготовлення –  дещо копітка робота, адже потребує багато часу, терпіння та уваги. Не кожному припадає до душі така зосереджена праця. Бо ж на одну іграшку потрібно близько 4-5 тисяч бісеринок, які треба старанно пришивати. Такими кулями можна гарно оформити не тільки зелене деревце під Новий Рік, але й будинок, не чекаючи різдвяних свят. Також підійде куля і як прикраса в автомобіль, — наголосила умілиця.

Дівчина додала, що саме декорування новорічних кульок своїми руками додасть нотку унікальності і творчого пориву в дизайн вашого інтер’єру.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.