Кременчанка вміє робити букети з живих квітів-трав, які місяцями не втрачають краси

Опубліковано в Життя краю 30.07.2019

Подарувати гарний букет з живих квітів – найвитонченіший спосіб зробити кому приємно, переконана мешканка Кременця на Тернопільщині пані Світлана, яка збирає рослини, висушує та складає в оригінальні букети.

За словами талановитої жінки, композиції із сухих квітів найкраще підійдуть для прикраси домашнього інтер'єру. Причому варіантів декорування кімнат безліч: виготовлення вінків, розкладання квітів в хаотичному порядку, підвішування їх пучками, розстановка у вазонах маленьких букетиків.

  Еко-декор щороку стає популярнішим. Морські мушлі цікавих форм і кольорів, великі й маленькі камінчики, незвичайні гілочки, яскраві квіти… Все це може стати не тільки приємним спогадом про пгулянку, відпочинок, а й прекрасним елементом вашого інтер’єру. Серед різноманіття еко-декору мене насамперед зацікавили букети із сухоцвітів. В сухих букетах використовую не тільки бутони квітів, а й листя, гілочки, траву. Дуже люблю букети із лаванд, адже запах від них – неймовірний. А знайти місця із гарними квітами – не важко. Наприклад, багато збору я роблю в лісах біля Кременця, коли прогулююся сама чи з рідними. Коли натрапляю на щось цікаве, обов’язково приношу додому. До того ж у мене біля дому є клумба з лавандою, яка зробить неповторним будь-який букет, —  підмітила умілиця.

Пані Світлана підмітила, що зібрані в природі матеріали завжди є унікальними і відрізняються за формою, кольором і розміром.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.