Мешканець Тернопільщини має незвичайну церкву, де можна підлікувати нерви

Опубліковано в Життя краю 25.07.2019

До особливої церкви, де гудуть бджоли, пахне медом та деревом, запрошує мешканець села Гриньки на Тернопільщині Микола Оришкевич.

Цю будівлю, яку чоловік спорудив понад три роки тому, господар називає «вуликом-церквою».  Наголошує, що перебування у незвичайному спорудженні тільки зміцнить здоров’я.  Насамперед нерви. Бо ж, за словами, пана Миколи, саме від розладів нервової системи виникають й інші захворювання.

До «вулика-церкви» належить  десять бджолиних сімейств, дві лежанки. Як і в храмі тут можна побачити деякі церковні приналежності. Церковця ця – для того, щоби бажаючі могли побути, підлікуватися, насолодитися незвичайною атмосферою.  Тут насамперед панує незвичайна ніжна енергетика, приємна вібрація та неповторні аромати. А це - дуже потужне заспокійливе. Насамперед ви добре полікуєте нервову систему. Бо саме проблеми з нервовою системою – корінь усіх недуг. Сюди в будь-який день можуть приходити люди за апітерапією(лікуванням бджолами і бджолиними продуктами). Тільки для того, щоби отримати позитивний ефект від зцілення, вам потрібно побути у приміщенні хоча би дві години, — наголосив Микола Оришкевич.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.