Жителька Тернопільщини може перетворити кімнату у квітучу галявину

Опубліковано в Життя краю 17.07.2019

Пишні кольорові квіти, які своїми руками виготовляє мешканка Заліщиків на Тернопільщині Іванна Юзьвак, перетворюють стіну в кімнаті на маленький райський куточок.

Ніжні, тендітні, та ще й налиті рівними пелюстками квіти різної форми може за один день зробити дівчина. У пані Іванни є маленький секрет: для того, щоби пелюстки виглядали охайними та ідеально рівними, дівчина вирізає їх за допомогою спеціальної машинки– плоттера. Це прилад, що дозволяє відтворювати високоточні малюнки, креслення, карти, схеми та іншу інформацію на папері.

Як розповіла умілиця, для неї декорування приміщення за допомогою квітів, приємне заняття.  Навіть невелика зміна в оформленні може значно перетворити і освіжити кімнату. Давши волю фантазії, використовуючи підручні засоби, можна із задоволенням і користю провести вільний час.

—  Одного разу так склалося, що випало взяти до рук папір та ножиці й виготовити квіткову композицію на стіну. Це потрібно було до дня народження гарно задекорувати приміщення. Не хотілося витрачати зайві кошти на вартісні прикраси з магазину, тож взяла у свої руки оформлення кімнати. Квіткові декорації, за словами гостей, вийшли непогано. Відтоді вже не випускала паперу й ножиць із рук. Друзі, знайомі час від часу просили зробити декоративні квіти на стіну. Я не відмовляла. Так удосконалювала своє хобі, вивчала нові способи скріплення, вирізування, компонування. Щоби кожна моя квітка виглядала досконало, потрібно добряче попрацювати над нею. Ідеї для оформлення трішки з голови черпаю, а також спостерігаю за цікавими способами подачі, які роблять інші умільці. А для того, щоби зробити декоративні квіти, насамперед мені потрібен дизайнерський папір – матовий або перламутровий. Також можу робити квіти з ізолону, фоамірану. Цей матеріалий зручний тим, що не промокає та не рветься, — розповіла дівчина.

Талановита мешканка Тернопільщини додала, що декор своїми руками тільки створить затишок, комфорт у домі й принесе самозадоволення від виконаної роботи.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.