Версія для друку

На найвищі сходинки п’єдесталу піднялося троє тернополян

Опубліковано в Життя краю 11.07.2019

Перемогу та визнання мати тернопільські борці в місті Тімішоара (Румунія) на Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби .

До змагання долучилося 150 спортсменів з різних країн світу: Сербії, Хорватії, Молдови, Румунії, Греції, Македонії, Боснії і Герцеговини, Чехії, Угорщини,України.

Успіхом завершився турнір для вихованців КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» Тернополя. Серед молодших юнаків друге місце посів Назарій Бабінський, а на третьому опинилися Радик Юрій і Максим Ратушняк.

Привітав своїх вихованців з успішним завершенням турніру  старший тренер школи з греко-римської боротьби Андрій Телебан.

—  Закордонні суперники були сильними, а поєдинки з ними важкими й напруженими, однак наші борці були впевненими в собі та вдало виступили на килимі. Саме перші кроки молодих борців у спорті визначають їхні подальші досягнення і виступи на світових аренах. Приємно спостерігати за цікавими та захоплюючими спортивними поєдинками, у яких наші маленькі та юні спортсмени демонструють свою волю, характер, бійцівські якості та майстерність,наголосив головний тренер.