Сотні видів дво- та чотириколісного транспорту на папері зібрав тернополянин

Опубліковано в Життя краю 10.07.2019

Тернополянин Андрій Побідинський зібрав багату колекцію вкладишів від жуйок із транспортною тематикою. Свої маленькі скарби чоловік зберігає в спеціальних дерев’яних рамках, де в кожній – декілька десятків папірців.

Як показує практика, колекціонувати можна все: від етикеток до автомобілів «Бентлі» останніх моделей. Предметами колекцій заможних людей стають старовинні речі, картини, скульптури, автомобілі, дорогі вина і коньяки, сигари і т.д. На колекціонування подібних предметів йде чимало коштів – кожен предмет може коштувати десятки і сотні тисяч доларів.

Але можна колекціонувати щось не настільки дороге, наприклад, незвичайні пляшки, банки, пробки, упаковки. Наприклад, у пана Андрія звичайні вкладиші з-під жуйок з роками перетворилися на багату та цікаву колекцію

Моє зацікавлення колекціонуванням – родом з дитинства. Тоді багато дітей купували жуйки з різними наклейками або фантиками. Тож колекцію фантиків і вкладишів із транспортом почав збирати ще від школи. Також маю невеличку колекцію від жуйок «Love is...», яку почав збирати вже дорослим. А збірка із зображенням моделей транспорту різних років налічує близько 600 примірників.  Під кожною такою колекційною одиницею можна подивитися не тільки фото мотоцикла чи автомобіля, але й прочитати коротку характеристику цього транспорту – швидкість, потужність та інше. Наразі бажання збирати щось з віком відпало, тож моя колекція вже довгий час не поповнювалася,розповів Андрій Побідинський.

Чоловік додав, що колекція його вкладишів – це чудова можливість згадати дитинство і юність. Той рідний і знайомий смак, який фантики принесли з собою через стільки років.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.