Київські поліцейські охоронятимуть порядок на виборах на Тернопільщині

Опубліковано в Життя краю 05.07.2019

На Тернопільщині під час виборів порядок охоронятимуть поліцейські, курсанти, а також спеціальні групи.

У регіон скерують понад сотню співробітників центрального апарату Міністерства внутрішніх справ, повідомив під час брифінгу начальник головного управлiння Нацiональної полiцiї в Тернопільській облаcтi Олекcандр Богомол.

Поліція Тернопільщини активно готується до наступних виборів. Під час президентських ми побачили недоліки, тож тепер будемо перелаштовувати наші сили, щоби поліція працювала ефективніше. На цих виборах по п’яти виборчих округах у нас працюватимуть вибухо-технічні, слідчо-оперативні групи, резерву та спецназу. Національну гвардію будемо залучати до наведення порядку у випадку масових порушень. Представники апарату поліції Тернопільщини будуть у кожному окрузі. Від сьогодні наводимо контакти з кожним представником політсили в області, які братимуть участь у виборах. Також це робимо з кожним кандидатом у мажоритарних округах. Щоб не допускати порушень, паралельно проводимо профілактичну роботу. На сьогодні маємо 36 повідомлень про порушення під час підготовки до виборів. Всі – адміністративного характеру та стосуються недотримання правил встановлення зовнішньої реклами. Відповідно, було складено 35 протоколів щодо притягнення винних до адмінвідповідальності, — зазначив Олекcандр Богомол.

Головний поліцейський Тернопілля зазначив, що задля створення безпеки під час виборів у Тернополі, з Києва прибуде 120 поліцейських, а також 50 курсантів. Люди працюватимуть на території області до та після виборів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.