Тернополянка вміє перетворювати непримітний посуд на маленькі шедеври (фото)

Опубліковано в Життя краю 01.07.2019

Чашки, вази, підставки, рамки, слойки, горщики та інший посуд тернополянка Наталія Дмитровська може оздобити пишними рослинами, написами та іншими миловидними малюнками.

Звичайні вироби дівчина може перетворювати на ексклюзивні за допомогою техніки художнього декупажу.

Як розповіла талановита тернополянка, за допомогою цієї техніки можна перенести будь-яку картинку на поверхню виробу.

—  Спостерігаю, що на сьогодні декор речей у декупажі набуває все більшої популярності, що не дивно. Певний предмет можна перетворити на стильний, який буде милувати око, створюючи атмосферу доброї казки, пишного саду,морської мандрівки або улюбленої пори року в домі. Так можна зробити свій будинок оригінальним, яскравим і романтичним. Щодо себе, займаюся насамперед оформленням пляшок, однак можу оздоблювати і будь-яку іншу посудину зі скла чи навіть дерев’яні вироби. Це – вази, рамки, слойки, горщики та інше. Першою моєю роботою була дерев’яна цукерниця, яка, завдяки техніці декупаж, отримала новий вигляд. Після цукерниці взялася за дерев’яні кухонні лопатки і дощечку для нарізки продуктів, яким дуже підійшла моя оздоба. Для того, щоби прикрасити виріб, використовую різноманітні матеріали: акрилові фарби, текстурні пасти, пензлики, кольорові серветки з малюнками, спеціальний клей для приклеювання тонкого паперу та інше. Всі ці речі можна придбати в інтернет-магазині, —  розповіла умілиця.

Дівчина додала, що доклавши трішки фантазії й зусиль, можна перетворити будь-яку річ, створивши оригінальний антураж у домі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.